Whatsapp izleme

Whatsapp izleme

Günümüzün en çok kullanılan online mesajlaşma uygulaması olan "Whatsapp"ı cep telefonu dinleme ve takip programları aracılığıyla izleyebilirsiniz. Genellikle ebeveynlerin çocuklarını korumak amacıyla kullandıkları casus yazılımlar, ailelere çocuklarının kiminle mesajlaştığını ve ne konuştuklarını görmelerine olanak sağlamaktadır.

Casus yazılımlar Whatsapp kişi listesini görme, mesajlaşmaları görme, kişileri engelleme vb. pek çok işleme imkan sağlamaktadır. Ebeveynler de çocuklarını zararlı kişilerden korumak amacıyla casus yazılımların bu fonksiyonlarını kullanarak çocuklarını takip etmektedir.


Whatsapp izleme takip fonksiyonu en işlevsel olan casus yazılımlar olan Flexispy ve mSpy kullanıcılarına whatsapp mesajları görme, whatsapp kişi listesini görme ve whatsapp kişi engelleme vb. gibi pek çok özelliği standart olarak sunmaktadır. Aileler de bu yazılımları kullanarak çocuklarını korumakta ve gelişimlerine pozitif etki etmektedir.

En çok tercih edilen iki uygulama olan Flexispy ve mSpy hakkında detaylı bilgileri aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla edinebilir ve eğer uygulamaları beğenirseniz satın alabilirsiniz.

Flexispy Detaylı Bilgi

mSpy Detaylı Bilgi






Contact Us

Ad

E-posta *

Mesaj *