Flexispy Telefon Değiştirme İşlemi

Flexispy Telefon Değiştirme İşlemi

Flexispy'ın kullanıcılarına sunduğu en önemli özelliklerden birisi de "sınırsız telefon değiştirme" özelliğidir. Uygulamayı satın almanızın ardından isterseniz 10 defa isterseniz 1000 defa takip etmek istediğiniz telefonu değiştirebilirsiniz. Örnek olarak 1 senelik hesap satın aldığınızda isterseniz 3 gün, isterseniz 3 ay sonra dinlemek istediğiniz telefonu aşağıdaki ayarları uygulayarak değiştirebilirsiniz.

Aşağıdaki görsellerdeki adımları takip ederek "Flexispy Telefon Değiştirme İşlemi"ni hesabınıza uygulayabilir ve Flexispy'ı sorunsuz şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz.

Online Kontrol Paneli
Kontrol Paneline giriş yapmanızın ardından sol menüde yer alan "Control Center" bağlantısına tıklıyoruz.

Control Center
Control Center'a tıklamanızın ardından yukarıdaki görselde yer alan "Device Controls" kısmına tıklıyoruz.

Device Controls
Yeni açılan sayfada "Deactivate" butonuna tıklıyoruz ve sonraki adıma geçiyoruz.

Device Controls
Son olarak da yeni açılan sayfada yeniden "Deactivate Now" butonuna tıklıyoruz ve işlemi sonlandırıyoruz.


Bu işlemleri gerçekleştirmenizin ardından en fazla 1 saat sonra Flexispy satın aldığınız ilk günkü haline gelir ve yeniden kurulum için hazır olur. Eğer herhangi bir şekilde kurulumu tamamlayamazsanız yazılımı kurduğunuz telefondaki uygulamayı da kaldırarak tekrardan yüklemeniz gerekmektedir. Bunun için de uygulamanın yüklü olduğu telefona SMS göndererek yazılımı telefondan kaldırabilirsiniz.

SMS kodlarını Flexispy online kontrol panelindeki Help > Reference Manuels > Control Center Commands bağlantılarını takip ederek görebilirsiniz.







Contact Us

Ad

E-posta *

Mesaj *